Tech·Ed: Fredag


Klikk på bildet!

Den eneste sesjonen undertegnede fikk tid til å delta på den siste dagen, var "Developing High Performance Applications with the .NET Compact Framework". Sesjonen skulle egentlig holdes av David Goon, men han hadde blitt syk, og derfor hadde en kollega tatt over.

Det ble derfor Neil Kidd som holdt denne sesjonen, og Kidd var svært flink på å få frem viktige ting en bør tenke på når man bruker det kompakte .NET-rammeverket. Siden man jobber på en batteridrevet enhet er ytelsen til koden man skriver ofte mye viktigere enn normalt.

Og Kidd kom her med mange ulike ting man bør tenke på når man jobber med det kompakte .NET-rammeverket. Mye av stoffet dreide seg om ting som er relatert til måten kompilatoren jobber på for håndholdte enheter, og hvordan man best skal optimere for såkalt garbage collection.

Grunnen til at dagen ble noe kortere for oss en planlagt, og at denne rapporten kommer en dag for sent, var at undertegnede ikke kunne finne husnøklene sine. Jeg har aldri mistet noen form for nøkler tidligere, og letet derfor frantisk på hotellrommet, og etterlyste nøklene på konferansen. Til slutt kom nøklene til rette, og jeg slipper å avslutte årets Tech·Ed-konferanse med å sove under åpen himmel.

Neste års europeiske Tech·Ed-konferanse vil bli 4. til 7. juli 2006, men om det blir i Amsterdam også neste år er ennå ikke annonsert. I november arrangerer Microsoft ITforum05 i Barcelona, nærmere bestemt 15. til 17. november. Her vil det fokuserer mer på Windows Server, og her vil man få vite mer om Longhorn. Mer informasjon om ITforum finner du på Microsofts egne nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen