Tastetrøbbel for Iphone

Apple Iphone er som kjent ikke utstyrt med et normalt nummertastatur. I stedet har den fått en diger trykksensitiv skjerm, der all tasting foregår. Skal det skrives tekstmeldinger må det virtuelle tastaturet brukes.

Steve Jobs har tidligere sagt at deres løsning er bedre enn et vanlig tastatur, men at det tar noen dager å venne seg til. Men han hevder samtidig at etter en uke er et tillitsforhold bygd opp og da går tasstingen som bare det.

Kontroversielt

Den kjente og noe kontroversielle teknologireporteren John C. Dvorak har på sin side snakket med folk i bransjen som skal sitte med innsideinformasjon. Disse skal ha hevdet at grensesnittet er elendig og at folk kommer til å strømme til butikkene for å levere telefonene tilbake.

Nå har vel ikke Dvorak akkurat noen høy status blant Apple-fansen, med tanke på at han er kjent for å ha kommet med skarp kritikk mot selskapet. Dvorak har blant annet tidligere rapportert at en representant hos operatøren Cingular hevder at batteriet på iPhone er dødt etter 40 minutter, dersom den brukes aktivt.

Tastaturet skal imidlertid flere uavhengige kilder ha bekreftet at det er trøbbel med, men sikre kan vi ikke være før telefonen kommer i butikken. Da får vi i hvert fall svaret snart, siden mobilen nå er rett rundt hjørnet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen