Tastene som forandrer seg

Alternativ tekst mangler
(FOTO: Slashphone)

Det dukket nylig opp bilder av en konseptmodell fra BenQ-Siemens. Telefonen, som bare er kjent som The Black Box, minner ved første øyekast mye om LGs Chocolate, og har i likhet med denne fått en helt glatt overflatte med trykkføsomme taster. Det mest spesielle med The Black Box er imidlertid grensesnittet.

I stedet for det tradisjonelle menysystemet der du bruker tastene til å navigere rundt i menyene på skjermen, fungerer nemlig selve tastesettet som en meny. Når du trykker deg inn på de forskjellige funksjonene skifter de trykkfølsomme tastene både form og funksjon.

Systemet er i bunn og grunn veldig likt det du finner på for eksempel Sony Ericssons P990i og andre modeller der du kan navigere direkte på skjermen. Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at BenQ-Siemens løsning er langt mer elegant, og du ville nok vakt en god del mer oppsikt dersom du dro opp en Black Box.

Blir neppe lansert
Det skal understrekes at du nok ikke vil få se modellen på markedet, ettersom det kun er en konseptmodell. BenQ-Siemens har likevel bevist at det ikke er noe i veien med ingeniørenes oppfinnsomhet.

(Kilde: Uberphones, Gizmodo, Slashphone)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen