Tastaturet for nattedyr

Logitech har i løpet av de siste årene etablert seg som en av markedets ledende tastaturprodusenter. Nye Logitech Illuminated lyser også opp mørke høstkvelder samtidig som de også ruller ut to nye DiNovo-modeller.

Forbedret skriveopplevelse
Ifølge Logitech selv handler produktutvikling i all hovedsak om forbedret komfort mens du skriver, og mindre belastning på fingre, håndledd og armer generelt. Designfokuset på DiNovo-modellene har alltid vært viktig, og fremdeles er det enkle, stramme og stilrene designet tilstedeværende.

Alle de tre nye tastaturene har noe produsenten selv kaller PerfectStroke tastesystem, som skal gi en komfortabel, flytende og stille tasteopplevelse.  PerfectStroke er designet med lenger tasteavstand, 3.2 millimeter i motsetning til 2.2 mm, som er den tradisjonelle avstanden mellom tastaturerknappene.


Logitech satser tungt på design på sine tastaturer.

Lyser i mørket


Om noen bortsett fra Logitechs egne produktutviklere ser på et tastatur som lyser i mørket som en revolusjon vites ikke, men skulle du ha et behov for et slikt tastatur er ihvertfall Logitech Illuminated også klart.

Med tastaturet kombinerer Logitech små linsereflektorer, en flerlags maleprosess og laseretsing som visstnok det skaper en backlightopplevelse som er klarere, skarpere og enklere å lese i mørket.

Logitech Illuminated blir tilgjengelig i midten av september til veiledende utsalgspris på 700 kroner, mens Logitech diNovo tastatur for bærbare PC-er er tilgjengelig i oktober til 800 kroner. Logitech trådløse S520 er tilgjengelig i løpet av desember til drøye 500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen