Tastatur og kopisperrer dør ut
Teknofil

Tastatur og kopisperrer dør ut

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Og å jobbe fra ni til fem er også ut de neste ti årene, i alle fall om vi skal tro en stor undersøkelse gjort blant IT-journalister, internettaktivister og teknologister, ifølge Cnet.

Nå skal det nevnes at IT-journalister ikke nødvendigvis er de beste til å spå om framtidsutviklingen, men folkene undersøkelsen, kalt Pew Internet and American Life Project, håper likevel at resultatene vil gi oss en innsikt i hvordan teknologi og dagligliv vil utvikle seg det neste tiåret. Undersøkelsen ble gjort, som navnet indikerer, blant amerikanske journalister og teknologister.

Lee Rainie og de andre forskerne spurte respondentene om å svare på en rekke spørsmål om hvordan livet vil se ut i 2020, blant annet om mobilen vil være den dingsen vi først og fremst bruker til å koble oss til Internett, noe de fleste var enige om at stemte. På spørsmålet om kopisperrer vil være utbredte trodde de fleste at det ikke ville være tilfelle.

Den generelle konsensus var at lite kom til å skille jobb og fritid, og at vi kommer til å være fornøyde i en verden hvor disse to er sømløst integrert i våre liv.

Respondentene i undersøkelsen var også enige i at tale og trykkfølsomhet vil være standard måte å interagere med maskiner på, i stedet for det tradisjonelle tastaturet.

Du kan lese hele rapporten her.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen