Tastatur med bakgrunnsbelysning

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 er nytt tilskudd i Logitech Unifying-serien som bruker samme mottakeren for trådløs forbindelse.

Logitech har lansert det oppladbare tastaturet Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, som Logitech skryter av at har klar og presis lyssetting både natt og dag. Tastaturet har lys- og bevegelsessensorer som gjør at brukeren skal få riktig baklys når vedkommende jobber, og sparer batteriets levetid når det ikke har behov for bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnslyset på K800 justeres automatisk basert på lysstyrken i rommet ved bruk av sensorer. Bevegelsessensorene merker brukerens hender når de nærmer seg tastaturet og skrur på baklyset. På samme måte dimmes lyset ned når hendene forlater det. Batteriet kan brukes i opptil 10 dager uten å lade. Det kan lades via en USB-kabel.

Videre skal tastaturet ha egenskaper som "Logitech Unifying Technology", "Perfectstroke" tastesystem og "Logitech Incurve keys" som skal bidra til å gjøre tastaturet mer behagelig å jobbe med.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 skal etter planen være tilgjengelig i september til en veiledende utsalgspris på 999 NOK. Prisen i nettbutikkene ser ut til å starte på snaue 800 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen