Tastatur for deg som jobber dag og natt

Logitech Illuminated.
Logitech Illuminated.

Logitech Illuminated er et ultratynt (9 mm) backlight-tastatur med justerbar lysstyrke. Det har numerisk tastatur og soft-touch-håndstøtte, i tillegg til en full rekke med F-knapper. Mediakontrollknapper har også fått plass.

Illuminated er utstyrt med Perfectstroke, Logitechs tastesystem som lover en stille og komfortabel tasteopplevelse.

Logitech Dinovo
Logitech Dinovo

Perfectstroke har også Logitech Dinovo, et tastatur Logitech lanserer med bærbare spesielt i tankene. Det 22 mm tynne tastaturet har en blank sort finish og håndleddstøtte børstet aluminium . Batterilevetiden til det trådløse tastaturet er oppgitt til å være tre år.

Logitech trådløs desktop S520
Logitech trådløs desktop S520

Sistemann ut fra Logitech i denne omgang er den trådløse S520. Da følger en lasermus og håndstøtte med på kjøpet. Musen har en batterilevetid på åtte måneder, tastaturet holder ut nesten dobbelt så lenge med sine 15 måneder.

Tastaturet har snarveisknapper for Word, Excel og nettleseren din i tillegg til fire programmerbare knapper og mediakontrollknapper.

Logitech Illuminated er tilgjengelig fra midten av september med en utsalgspris på 699 kroner. Logitech Dinovo kommer litt senere, i oktober, og koster 799 kroner. Logitech S520 er rett rundt hjørnet til den nette sum av 529 kroner.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen