Tastatur, fjernkontroll og mus i ett


Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition

Microsoft Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition er det første tastaturet fra selskapet som er skreddersydd for Windows XP Media Center PC. Det fungerer både som tastatur, mus og fjernkontroll. Fokuset for dette produktet er kunne brukes i sofakroken og skal være bedre enn en vanlig fjernkontroll.

Størrelsen på tastaturet er naturligvis mye mer beytydelig enn en tradisjonell fjernkontroll, men man har også tilgang til annen funksjonalitet. Tastaturet vil være tilgjengelig i norske nettbutikker i løpet av september og vil ha veiledende pris i underkant av 1000 kroner.Optical Desktop 5000

Microsoft har også annonsert Optical Desktop 5000, som er en totalpakke med mus, tastatur og programvare for fotofrelste. Tastaturet kommer med innebygd PhotoCenter der man har funksjoner som hurtigtast for de mest brukte redigeringsfunksjonene - eksempelvis Zoom Slider.

Den trådløse optiske musen har funksjonalitet som gjør at man kan forstørre deler av skjermen. Produktet leveres med Digital Image Standard 2006 for bilderedigering. Prisen for denne pakken forventes å bli ca. 850 kroner og tilgjengelighet er satt til september.

(Kilde: Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen