Tast i vei med LG

LG lanserte for kort tid siden 6190 med tastaturløsningen FasTap, som kombinerer et konvensjonelt mobiltastatur med et bokstavtastatur. Nå dukker F9100 opp, også den med en ny tastaturløsning, men her er det blitt plass til et komplett QWERTY-tastatur.

Telefonen har ikke blitt utstyrt med hverken kamera, blåtann eller IR.
Produsenten har plassert tasting og IM (Instant Messaging) i høysetet. Det er derfor støtte for en rekke IM-standarder, både ICQ, AIM, Yahoo Messaging og operatøren Cingulars eget system. Med SMS og MMS i tillegg, er det nok av muligheter for den som vil "tazte priv".

Telefonen er firebånds og støtter dermed GSM 850, 900, 1800 og 1900. Skjermen er av typen STN med 128 x 160 pikslers oppløsning, og kan brukes både i portrett- og landskapsmodus.

F9100 blir i første omgang å se på det amerikanske markedet og lanseres av Cingular. Det forventes at F9100 vil konkurrere direkte mot Motorola A630. Det er en modell som har mange likhetstrekk med LG F9100, først og fremst fordi begge har et utskyvbart QWERTY-tastatur. Motorolas modell stiller likevel noe sterkere på utstyrsfronten, med blant annet kamera og blåtann.

Mobileburn kan du lese mer og se bilder av LG F9100 i aksjon.