Tarantino drar ut i krigen

Tarantino er for tiden i Storbritannia for å fremme filmen "Death proof", som der kommer i forlenget versjon denne fredagen. Han hadde i den anledningen en prat med rottentomatoes.com om hans neste film, "Inglorious Bastards".

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino

WW II

"Inglorious Bastards" skal handle om andre verdenskrig. Tarantinos historie roterer omkring en gruppe soldater som skal bli henrettet. De får en mulighet til å unngå bøddelen; ved å gå inn i et nazi-okkupert Frankrike på et selvmordsoppdrag for de allierte.

Det har svirret rykter om at Willis, Schwarzenegger og Stallone skal spille i filmen.

- Jeg sa aldri at Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger eller Sylvester Stallone skulle være med. Jeg vet ikke hvem som kommer til å være med på dette tidspunktet, sa Tarantino til nettstedet.

- Jeg må skrive filmen først. Det starter alltid med meg og karakterene. Når jeg forsøker å skrive karakteren omkring en skuespiller jeg har rekruttert, ender jeg alltid opp med å angre på det. Derfor skriver jeg alltid karakteren først og plukker deretter skuespilleren som passer til rollen, forklarer regissøren.

To av Tarantinos skuespillervalg er likevel klare, og kommer ikke som noen bombe. Både Michael Madsen og Tim Roth er med, begge to har jobbet sammen med regissøren før.

Vi skrev tidligere en feature om den eksentriske filmskaperen. Den kan du lese her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen