Tar opp to TV-programmer samtidig

La oss si at du skal reise bort, men akkurat når du er bortreist går to av favorittprogrammene dine på TV samtidig. Frykt ikke, for Buffalo har en løsning på problemet – deres digitale TV-tuner DT-F200/U2W kan nemlig ta opp to separate TV-programmer på én og samme tid, selvsagt i tillegg til å la deg se TV-sendinger.

Den bakkebundne DT-F200/U2W er en USB-basert digital TV-tuner som benytter seg av to antenner koblet til et par prosessorer, og det er takket være denne dualistiske teknologien at man kan ta opp to forskjellige programmer samtidig.

TV-tuneren lar deg også se TV-sendinger fra din bærbare PC, nettbrett eller liknende uten problemer takket være sin lille størrelse og USB-fleksibilitet. Det vil være lett å ta med seg tuneren og mobile apparater for å se på TV når man måtte ønske, og det er heller ikke dumt å for eksempel ta opp et par TV-programmer hvis man bruker nettbrettet til annet gjøremål der og da. Økte valgmuligheter takker vi alltid ja til.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Buffalo DT-F200/U2W vil foreløpig bare være tilgjengelig i Japan fra midten av desember for den nette sum av 1200 kroner, og det gjenstår å se om den eller noe liknende vil bli tilgjengelig her til lands i nær fremtid.

(Kilder: Techfresh, Techngear, Gadget, Buffalo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen