Tar opp kampen med iPod Shuffle

Alternativ tekst mangler
iRiver S7

Funksjonsfattige og skjermløse MP3-spillere er nokså populære, og klasseleder er, ikke overraskende, iPod Shuffle. Dette er kanskje mye på grunn av lite direkte konkurranse - frem til nå.

Flere store produsenter har nemlig nylig vist frem noen interessante konkurrenter. Irivers tilskudd kan tilpasses med forskjellige klistremerker, BenQs nyhet har høy "bling"-faktor, mens LG har dratt "Chocolate"-trenden inn i MP3-markedet.

iriver S7

Dette er faktisk en slanket S10 uten skjerm. Selvfølgelig forsvinner mange funksjoner med skjermen, men FM-radioen er opprettholdt sammen med navigeringen, som skjer gjennom tilsvarende D-Click-system som på S10.

Spilleren tilbyr 1 GB flashminne og støtter formatene: MP3, WMA, ASF og OGG. Shuffle-funksjon er også på plass, og det oppladbare batteriet skal holde i 9 timer før det takker for seg. Målene oppgis til 40 x 32 x 9 mm, og vektnålen stopper på beskjedne 15 gram. Prisen antas å ligge på rundt 100 amerikanskje dollar, som trolig betyr en utsalgspris opp mot tusenlappen her til lands. Når S7 faktisk blir tilgjengelig er foreløpig usikkert.


BenQ MusiQ
BenQ MusiQ

BenQ MusiQ

BenQ er kanskje ikke produsenten vi kjenner best til i denne sammenhengen, men deres nyhet MusiQ virker spennende. Det innebygde minnet er på enten 512 MB eller 1 GB, og kan utvides med minnekort av typen microSD.

Spilleren fås i to forskjellige design – Begge med metallfinish. MusiQ er ment å henge rundt halsen i den medfølgende metallenken, som også hodesettet er innebygd i. Verken mål, vekt, pris eller tilgjengelighet er foreløpig kjent.


Alternativ tekst mangler
LG Chocolate UP3Flat

LG Chocolate UP3Flat

LG drar maksimalt ut av sitt "Chocolate"-konsept. UP3Flat har en overflate med berøringsfølsomme, lysende taster. Dette er riktignok bare volumkontrollene, for resten er "vanlige" knapper som sitter på sidene av spilleren.

Innenfor målene 25 x 75,4 x 9,4 mm kan du velge mellom 512 MB, 1 GB og 2 GB flashminne. Vekten oppgis til 18,5 gram, og batteriet skal holde 10 timer. Formatene som støttes er ASF, MP3, OGG og WMA. En USB-tilkopling er innebygget, så du slipper å dra på en kabel for å koble til PC-en. UP3Flat har også innebygd mikrofon for opptaksmuligheter. Prisen, og om spilleren i det hele tatt vil komme til landet, er foreløpig ikke bestemt.

Det kan også nevnes at det også finnes en tilsvarende MP3-spiller fra LG, bare med skjerm, og med navnet Chocolate UP3Sharp.

(Kilder: Anythingbutipod, Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen