Tar mobilen til graven

Tar mobilen til graven

En ny undersøkelse utført av Dial-a-Phone viser at over 20 prosent av alle briter ønsker å ta med seg mobiltelefonen sin i graven. Man skulle kanskje tro dette skyltes at de var redde for å bli begravd levende, men skal vi tro undersøkelsen ligger det også andre årsaker bak.

I tillegg til den åpenbare muligheten for å kunne ringe noen dersom man våkner til liv igjen, melder nettstedet Cellular-news at den viktigste grunnen til å ville ha med seg mobiltelefonen er en forsikring om at venner og kjente fortsatt kan sende meldinger til dem etter deres dager er talte.

Britene følger med dette en gammel egyptisk tradisjon, men utvider tradisjonen til å gjelde mer enn bare smykker og religiøse symboler.

Gifteringen viktigst
Mobiltelefonen er ikke den aller viktigste eiendelen å få med seg, men den havner ifølge undersøkelsen på en god tredjeplass etter gifteringer og andre personlige smykker.

For 17 prosent av de spurte var det mobiltelefonen som var absolutt viktigst å få med seg. Dermed kan de bære alle mobiltelefonens hemmeligheter med seg i graven og ikke risikere at personlig informasjon eller bilder kommer på avveie.

- Mobiltelefonen er vår direkte kontakt med verden rundt oss. Det er ingen overraskelse at vi, i stedet for tradisjonelle religiøse objekter heller vil ha med oss mobiltelefonen i døden, sier en talsperson for Dial-a-Phone.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen