Tar i bruk Puma

MSI er først og fremst kjent for sine hovedkort og grafikkort. De siste årene har MSI også begynt å produsere bærbare maskiner, men de hviler ikke på laurbærene. De nye modeller er basert på AMDs nye plattform med kodenavnet "Puma", som er AMDs første plattform utviklet kun for bruk på bærbare maskiner.

Maskinene utstyres med AMD Turion X2 Ultra-prosessor og R780G-brikkesett med ATI-grafikk. I pressemeldingen røpes det i første omgang syv modellnavn: GX630, GT735, PX211, PX210, PR311, EX300 og EX630, men flere vil bli lansert.

Noen modeller vil støtte Hybrid Crossfire, en teknologi som kombinerer en integrert grafikkbrikke med et dedikert skjermkort for høyere grafikkytelse. De vil forøvrig også støtte MSIs Duo-Turbo-teknologi.

Den nye serien kjennetegnes, ifølge MSI, av lang batterilevetid, lite støy, trådløs tilgjengelighet og en miljøvennlig profil. MSI forsøker å fornye sitt eget image og har i den forbindelse designet en ny logo. Det legges også vekt på maskinens ytre, hvor karbonfiber vil være aktuelt for spillfanatikeren, mens kvinnene kan skaffe seg en skinnbelagt modell i lilla og sort.

MSI lover en visuell opplevelse med god ytelse, støtte for HDMI og bruk av flere skjermer. Ytterligere spesifikasjoner er foreløpig ikke kjent, men maskinene forventes til høsten.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen