Tar i bruk Intel Core Duo

Alternativ tekst mangler
Lifebook E8110
(Klikk for større bilde)

Fujitsu Siemens Lifebook E8110 er utstyrt med en tradisjonell 15-tommers skjerm med enten XGA- (1024x768) eller SXGA+- (1400x1050) oppløsning. Maskinen er basert på den nye Intel Core Duo-prosessoren, kodenavn "Yonah", som er en tokjerneprosessor for bærbare maskiner.

Maskinen utstyres med hele 4 GB minne. Grafikkløsningen er integrert i brikkesettet i945GM, og går under navnet GMA950. Av sikkerhetsfunksjoner nevnes smartkortleser, fingeravtrykkleser og TPM-brikke. Vekten på 2,4 kg inkluderer ikke den optiske stasjonen, noe som normalt veier rundt 200 gram.

Batterilevetiden skal ifølge produsenten kunne nå hele 12 timer avhengig av konfigurasjon og applikasjoner. Dette er med bruk av to samtidige batterier. Med det vanlige batteriet på 75 wh skal maskinen klare 6 timer og 20 minutter.

Som vi skrev i fjor høst kommer Fujitsu Siemens med en egen knapp de kaller for ECObutton. Dette er en knapp som styrer strømsparingen på maskinen. Når denne aktiveres vil strømforbruket minimeres. Dette systemet skal bli tilgjengelig på alle nye Lifebook-modeller.

Lifebook E8110 inneholder også mange tilkoblingsmuligheter. Faktisk er både parallell- og seriell-portene tilgjengelig. I tillegg ser vi både den nye ExpressCard-slotten og minnekortleser. Maskinen er utstyrt med 802.11a/b/g trådløst nettverk, gigabit nettverk og Bluetooth.

Prisen er satt fra 11 000 kr eksklusive moms, og maskinen blir tilgjengelig for levering i februar. For flere spesifikasjoner og bilder, trykk på prisguidelenken nedenfor.

(Kilde: Fujitsu Siemens)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen