Tar hele opplevelsen ett hakk videre

Denne nye kontrolleren ses på som en revolusjon innen spillkontrollere. Den er ment for å erstatte en eventuell mus og joystick som måtte stå på bordet ditt. Den nye Falcon er som en liten robot som lar deg underholde av en ekte virtuell følelse ulikt enhver kontroll i historien.

Tar hele opplevelsen ett hakk videre

Novints Falcon lar deg kontrollere et spill i tre dimensjoner, kontrolleren er til og med utstyrt med tredimensjonal force feedback.

Kontrolleren lar deg bevege deg både opp og ned, høyre og venstre, samt fremover og bakover akkurat som en mus, i tillegg til oppover og nedover.

Når du holder Falcons kontroller i hånden og flytter den rundt for å møte virtuelle objekter, terreng eller andre spillere o.l. vil, kontrollerens motorer oppdatere sin posisjon omtrent tusen ganger hvert sekund så du kan føle teksturen, bakken, vekt, form, størrelse og dynamikk i hendene dine. Denne kontrolleren vil la deg kontrollere og kommunisere med spill i en mye mer realistisk måte.

Ikke bare for gamere

Kontrolleren er ment like mye for arbeidsmarkedet som for spillentusiaster. En slik kontroller vil gjøre jobben veldig mye enklere for grafiske designere, arkitekter og liknende.

Kontrolleren har et arbeidsområde på fire tommer alle veier (ca ti centimeter), noe som kan være hendig for både for de ivrigste spillerne og for arbeidslivet.

Det koster og være kar

Kontrolleren er klar for reservering til en pris av hele 189,99 USD. Det tilsvarer ca 1500 norske kroner inkludert frakt og avgifter.

En demo av kontrolleren kan ses på Novints hjemmesider her: http://home.novint.com/

(Kilde: Novint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen