Tar bilde av tyven

Samsung er klare med to nye nett-PC-er, N210 og N220. Disse synes å være godt egnet for et liv på farten med sin batterilevetid på 12 timer samt et tastatur som tåler søl fra både kaffe og brus. Begge modellene skal kunne ta unna 50 milliliter med væske.

Maskinen leveres også med doble operativssystemer. Windows 7 er hovedsystemet, men mens dette laster kan man benytte et enklere operativsystem som stiller med en egen nettleser. Dette siste operativsystemet er klart i det man tar opp lokket på maskinen, i alle fall om vi skal tro Samsung.

Videre har maskinene en litt artig funksjonalitet. Hvis noen stjeler maskinen din kan du registrere den som stjålet, med en gang noen prøver å koble denne opp mot internett vil maskinen sende over IP-adressen, informasjon om nettverket og et bilde tatt med webkameraet rett til den rettmessige eier. Deretter låses operativsystemet og innholdet på harddisken slettes. Får du maskinen tilbake skal det være mulig å gjenopprettes.

Batterilevetiden er på 12 timer, skjermen av er av LED-typen på 10,1-tommer. Intels Atom N450 er under panseret med sine 1,66 GHz. Harddisken er på 250 GB og internminnet på 1 GB. Vekten stopper på 1,3 kg og prisen er på 3200 kroner. Når det gjelder farger finnes i den i hvit og svart for N210, samt rød og grønn for N220.

(Kilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen