Tapetser mobilen din

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Eksempel på skinnet mobiltelefon. (Foto: Myskins.no)
Eksempel på skinnet mobiltelefon. (Foto: Myskins.no)

Om du har en telefon som er kjedelig og se på, og du har lyst til å sprite den litt opp, kan du vurdere å pusse opp dekselet. En ny tjeneste lar deg bestille såkalte skins til mobilen din. Dette er et slags klistremerke du "tapetserer" utsiden av telefonen med.

Ifølge leverandøren skal skinnet være enkle å klistre på. I tillegg loves det at telefonen din ikke blir full av limrester når du er lei av skinnet. Ulempen med slike produkter er at du ved nærmere ettersyn kan de at dette faktisk er noe som er klistret utenpå telefonen, med mindre du er veldig fingernem.

Du kan velge mellom ferdige motiver eller laste opp egne bilder. Det er kun mulig å bestille produktet til forhåndsbestemte telefoner. Mobilskins koster 149 kroner pr stykk, og kan kjøpes fra Myskins.no.

Skins finnes også til andre produkter, som iPod og bærbare PC-er. (Produsenten har for øvrig et slagord som er mistenkelig likt PC-produsenten HP sitt, "The computer is personal again": Myskins.no slår til med "Nå har PCen blitt personlig igjen.")

(Kilder: Myskins.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen