90-tallets skrekkdyr Tamagotchi tar sin grusomme hevn på Android.
Teknofil
90-tallets skrekkdyr Tamagotchi tar sin grusomme hevn på Android. (Bilde: Namco Bandai)

Tamagotchi vender tilbake

90-tallets virtuelle kjæledyr feirer 16-årsdagen med en app.

Husker du Tamagotchi? Det masende kreket som klagde i tide og utide, og som antakelig inspirerte en hel generasjon av unge mødre? Monsteret er nå tilbake – i form av en app.

Anledningen er 16-årsdagen til det virtuelle kjæledyret i USA, og når amerikanere fyller 16 år, slår de ofte på stortromma med overdådige «Sweet Sixteen»-kalaser. Tamagotchi får nå sin egen fest, og den Android-baserte appen kan således friste deg med søvnløse netter og frustrasjon når du må pleie det sutrende datadyret.

Nå i farger!

Mens den originale Tamagotchien kom som en egen liten datamaskin med dårlig oppløsning og monokrom LCD-skjerm, leverer den nye appen en opplevelse i farger og høyere oppløsning.

Her kan vordende mødre og fedre øve seg på et digitalt kjæledyr, som stadig vekk forlanger mat, lek, pleie og at du skyver vekk den virtuelle avføringen den produserer.

Ingen grunn til desperasjon

Tamagotchi L.I.F.E. er lansert til Android på Google play, men det er (u)heldigvis bare amerikanere og canadiere som får lov til å laste ned appen.

Det er likevel ingen grunn til desperasjon, ettersom det eksisterer flere andre Tamagotchi-alternativer der ute. TamaDroid er én mulighet, og her får du nok virtuell gråt, mating og avføring til å underholde deg selv med.

Har du mer sansen for bevere? Nå kan du nemlig få en virtuell bever i hus »

(Kilder: Droid Life, Wired)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen