TalkMore med ”gratisabonnement”

TalkMore baserer seg på at du som kunde skal organisere det meste rundt kontoen din selv. Her kommer det ingen regninger i posten, men i stedet kommuniserer selskapet med sine kunder via SMS og e-post.

NetCom
TalkMore kan lokke med lave ringepriser sammenlignet med tradisjonelle kontantkort. Telefoni koster 99 øre per minutt (+oppstartsavgift på 69 øre per samtale), mens tekstmeldinger koster 49 øre.

Selskapet leier kapasitet av NetCom, og kan tilby sine kunder de samme tjenestene og den samme dekningen som NetCom kan.

Kostnadskontroll
- Vi vet at pris er avgjørende både for privatpersoner og næringsliv og at mange ønsker seg en leverandør som gjør det enkelt for dem å kontrollere kostnadene knyttet til mobilbruk. Derfor har vi laget en enkel modell som gjør det rimelig for oss å drifte virksomheten og billig og enkelt for kundene å benytte våre tjenester, sier markedsdirektør Torkel Muri i TalkMore.

- Med TalkMore har kunden tilgang til sitt eget kundesenter på internett der man til enhver tid har oversikt over egen kontostatus, spesifisering av forbruk og kan skru av og på tjenester tilknyttet abonnementet, skriver selskapet i en pressemelding.

Megafon
Bak TalkMore stÃ¥r Megafon Telemarketing AS og TalkMores ledelse.  Ledelsen har 40 Ã¥rs erfaring fra it- og telekomsektoren og har jobbet med selskap som E-pluss (Tyskland), Telia (Sverige), Telenor, NetCom GSM og Sense Communications, heter det i meldingen.

Ikke gratis
Å tegne abonnement hos TalkMore er imidlertid ikke helt gratis. Innmelding med startpakke koster 299 kroner. Skal du ha tilleggstjenester som mobilsvar, GSM-fax og tvillingkort koster dette fra 15 til 30 kroner per måned. I tillegg må du betale et engangsbeløp på mellom 25 og 100 kroner for å kunne bruke tjenester som MMS og tvilling-SIM.

Abonnementet har svært mye til felles med kontantkort, men Talkmore bedyrer at det er en forskjell. Du blir ikke brutt midt i en samtale fordi kortet ditt er tomt. I stedet får du en ukes kreditt, slik at du får tid til å fylle kortet igjen. Har du overtrukket ringekontoen i mer enn sju dager blir abonnementet sperret, og du må betale en avgift for å åpne det igjen (100 kroner). Når kortet er tomt blir du også varslet via SMS og epost.

Passiv
Dersom du ikke bruker abonnementet på tre måneder blir abonnementet ditt sagt opp, og du får tilbake penger du har til gode. Da må du også returnere SIM-kortet ditt, heter det i abonnementsbetingelsene. Du kan imidlertid bestille en tjeneste som heter passiv. Denne koster 39 kroner måneden, og egner seg for GSM-baserte anlegg for alarm eller hyttevarme.

Talkmore subsidierer ikke telefoner.

 

 

 

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen