Talkmore blinker med nullen

Talkmore blinker med nullen

Minuttprisen er null kroner og null øre, men fordi du må betale en oppstartsavgift på 59 øre per samtale er det likevel ikke helt gratis. Prisplanen følger ellers Talkmores ordinære satser: 43 øre per SMS-melding og 69 øre per minutt til abonnenter utenom Blink-løsningen.

Kunder som ønsker å benytte seg av Blinkmobil, for det skal barnet hete, forutsettes å være medlemmer i Dagbladets nettsamfunn Blink.

Kun oppstartsavgift
Seg imellom kan Blinkmobil-kundene skravle høl i hue på hverandre for en snau sekstiøring, nesten uten begrensinger.

– Vi har et punkt i abonnementsavtalen som forbyr unormal bruk. Dette er ingen babycall-løsning eller walkietalkieunderholdning til hjemmebruk, men derimot et mobilabonnement med gunstige priser, sier daglig leder Pål Barth Nilsen i Talkmore.

Samarbeidspartnerne opplyser at de håper å lokke til seg 10 000 av blinksamfunnets 315 000 medlemmer innen året er omme.

Intet sjalusidrama
– Hva med dine eksisterende Talkmore-kunder, vil ikke de bli misunnelige på blinkerne som oppnår gunstigere betingelser enn de selv gjør hos sin egen mobiloperatør?

– Slett ikke. De står fritt til å gå over til Blink-løsningen dersom de foretrekker det, men da mister de den gunstige ringeprisen på 29 øre per minutt til øvrige Talkmore-kunder. Per i dag er det null personer på Blink-abonnementet, altså er det ikke sikkert det lønner seg å hoppe over gjerdet sånn helt uten videre, svarer Barth Nilsen.

Eksisterende Talkmore-kunder som vil over på Blink-løsningen, må betale et administrasjonsgebyr på 99 kroner for overgangen.

Hadde flere beilere
Erik Saastad, mobilansvarlig i DB Medialab, sier de hadde flere friere på døren.

– Vi landet til slutt på Talkmore fordi det var der det beste tilbudet til våre brukere lå. Poenget for oss er ikke å tjene penger på dette, men å gjøre det attraktivt å være Blink-medlem, sier Saastad.

– Hvor mye betaler Talkmore for abonnentene dere skaffer dem?

– Det kan jeg ikke kommentere. Men jeg kan si såpass som at vi kunne fått bedre betalt, kanskje opptil det dobbelte, om vi hadde gått for et annet alternativ. Men pengene er som sagt av underordnet betydning i denne sammenhengen, avslutter Saastad.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen