Takk, Martin

Martin startet Hardware.no i mars 1998, ved siden av jus-studiene. I begynnelsen var det bare en manuell prisguide, som listet pris på en del datakomponenter fra ulike nettbutikker. Alle prisene måtte oppdateres manuelt hver dag, og det var en stor jobb å holde den ved like, og mulighetene for å utvide med flere produkter og flere nettbutikker var liten. Men ideen var god, og snart kom det et automatisk system for å oppdatere prisene, og da var det hele i gang.
Alternativ tekst mangler

Da Hardware.no var oppe og gikk, ønsket Martin å gjøre noe nytt, og startet Digitalkamera.no og Videokamera.no – nettsider som senere ble slått sammen til Akamera.no, og siden igjen til Akam.no

Martin er den som har hatt ideene til svært mye av det dere ser på sidene i dag. Det er han som har bygget det opp fra bunnen av, og lagt et solid fundament som vi andre nå har gleden av å bygge videre på.

Men som den naturlige gründeren han er, kan ikke Martin sitte og drifte et nettsted over lang tid. Han må få bruke ideene sine til å bygge opp noe nytt, og beveger seg derfor videre i tilværelsen, og vi andre må klare oss uten ham. Martin er ganske stille om hva han skal gjøre videre, men ikke utelukk at du vil høre om Martin Lexow Wirak i andre sammenhenger senere.

Martin er vel det nærmeste man kommer en institusjon i Hardware-nettverket. Han har alltid vært der, han kjenner historien og utviklingen, og han har satt sitt stempel på de fleste deler av organisasjonen.

Vi takker ham for det arbeidet han har lagt ned for at Hardware-nettverket, og ikke minst Akam.no, og ønsker ham lykke til videre.


Erik Faarlund
Redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen