Take That med flest nominasjoner

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen, som utgjorde gruppa Take That sammen med Robbie Williams, er sammen med Mika og Leona Lewis de som leder hele med fire nominasjoner hver, skriver NME på sine nettsider.

Gutta i Artic Monkeys har tre nominasjoner til Brit Awards.

Mark Ronson, Kate Nash, Arctic Monkeys og Kaiser Chiefs ligger også bra an, med tre nominasjoner hver. Utdelingsseremonien skal holdes på Earl Court i London.

Take That, som gjenforente uten Williams i 2006 og nå med en kritikkerrost europaturné med comeback plata Beautiful World bak seg, er nominert til beste britiske band. Det sammen er Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Editors og Girls Aloud. Take That er også nominert til beste britiske album, og singelen Shine it up er nominert til beste singel.

Mika er nominert til beste mannlige artist, beste singel, beste album og beste gjennombrudd, mens Leona Lewis er nominert for beste album, gjennombrudd, singel og for den jeve tittelen beste kvinnelige artist. Der blir det dog trangt om plassen, P.J. Harvey, Kate Nash og KT Tunstall er nemlig også nominert i denne kategorien.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen