Taiwansk nettside hevder Apple vil slutte med iPad mini
(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Taiwansk nettside hevder Apple vil slutte med iPad mini

Tror selskapet heller vil fokusere på ny nettbrettmodell.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ryktene fortsetter å svirre rundt Apple. I kjølvannet av gårsdagens rykter om at den amerikanske giganten planlegger en ny og større iPad-modell, hevder nå den taiwanske nettsiden Economic Daily News at dagens iPad mini 3 vil bli den siste mini-modellen. 

Salget av den minste iPad-varianten skal angivelig ha bremset kraftig opp den siste tiden, og derfor mener nettstedet at Apple heller vi fokusere på en eventuell Pro-modell. 

Har fått tøff konkurranse fra iPhone 6 Plus

Flere hevet et øyenbryn eller to når den nyeste iPad Air-modellen fikk en rekke nye funksjoner under Apple-lanseringen i forrige måned. Blant oppgraderingene var en ny prosessor, bedre kamera, fingeravtrykksleser og ikke minst et slankere ytre. 

Mens den nye Air 2 høstet store forandringer, kunne nye mini 3 skilte med langt mindre overraskelser. I bunn og grunn var det fingeravtrykksleseren som stod for den store endringen for det minste iPad-alternativet – noe som kan tyde på at salget av det 7,9 tommer store nettbrettet ikke har gått så bra som forventet. 

En av grunnene til dette tror taiwanerne skyldes introduksjonen av den nye iPhone 6 Plus-mobilen, som med sin 5,5-tommers skjerm kan se ut til å kapre markedsandeler fra nettbrettet. 

Ikke en ukjent manøver fra Apple

MacRumors påpeker på sin side at dette ikke er første gangen Apple velger å flytte sine resurser fra et prosjekt til et annet. Et av produktene som har fått stadig mindre oppmerksomhet de siste årene er for eksempel  iPod Touch. 

Likevel mener det amerikanske nettstedet at vi skal vi ta ryktene med en liten klype salt. Det taiwanske nettstedet har tilsynelatende solide kilder å forholde seg til, men har tidligere hatt vekslende hell med sine spådommer om kommende Apple-produkter. 

Er du nysgjerrig på hvordan Apples nye Air-modell er?
Her kan du lese hele vår test av det nyeste medlemmet i iPad-familien »

(Kilde: Economic Daily News, MacRumors)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen