TEST: Tagan Piperock II 680W
Test

Tagan Piperock II 680W

Maxpoint er en stor produsent med hovedkvarter i Tyskland. Få har nok direkte kjennskap til merket, og grunnen er at Maxpoint ikke selger produkter under det samme navnet. Kabinettene deres går under merkenavnet Aplus, harddiskkabinetter under navnet Icy Box og strømforsyninger går under navnet Tagan.

I dag skal vi se litt nærmere på deres strømforsyninger. Den nyeste serien heter Piperock II, en serie som skal være hakket kvassere enn forgjengerne i superrock-serien. Piperock II har fått 80-plus sertifisering, lover lavt støynivå og stabile spenninger ved hjelp av DC-DC-teknologi.

Fabrikken hvor Tagan-strømforsyningene ble produsert har blitt revet, og et nytt bygg fylt med ny teknologi produserer nå deres enheter. Piperock II-serien er av de første produktene som kommer ut av den nye produksjonslinjen.

Av de fire versjonene som serien kommer i, 580, 680, 780 og 880, er det en av de mindre enhetene vi i dag skal se på. Den siste tiden har vi testet mange kraftpakker, men denne gangen har vi holdt oss til 680-Watteren. La oss se hva den er god for!

Takk til Maxpoint som sendte enheten til test.

Tagan Piperock II 680 W

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen