Tåler ikke temperaturer

I følge Batterylife.de er mobiltelefoner spesielt sårbare for kaldt vær og for veldig varmt vær. Mange telefoneiere irriterer seg over at telefonbatteriet varer mye kortere når man har brukt telefonen en stund.

Forlenger levetiden
I kaldt vær kan selv fulladede batterier ha problemer med å levere nok strøm til å kunne bruke telefonen. Ved lave temperaturer og allerede ved pluss 5 grader kan telefonen slutte å fungere.

Batterylife har en løsning på problemet med batterier som ikke varer så lenge som de skal. Batterylife Activator er en liten folie som man skal klistre fast på den siden av batteriet som er mot telefonen. Folien begynner å fungere med det samme man slår på telefonen. Og etter fem til ti oppladinger vil man kunne merke bedring av kapasiteten. Ladetiden skal også bli en god del kortere takket være folien.

Batterylife Activator er 50 x 35mm stor og skal passe alle typer mobiltelefoner. Prisen på Batterylife Activator er 9,99 Euro eller rundt rundt 80 norske kroner. For den prisen får man en folie som skal kunne hjelpe batteriet i ca 7 år.

Dette kan brukes på både nye og gamle batterier. Den kan hjelpe nye batterier å holde seg nye lengre og hjelpe gamle batterier å få tilbake en del av sin gamle kapasitet.

I følge The Inquirer har folien blitt testet av uavhengige testgrupper og de bekrefter at batterikapasiteten bedres med rundt 18 prosent ved bruk av folien.

I mars skal en større versjon av folien bli lagt ut for salg. Den er ment for bruk på større batterier som for eksempel bærbare pc-er.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen