Ta vare på hjernecellene

  

(Bilder: Handy-Fashions.com)

Etter årevis med undersøkelser er forskerne fortsatt ikke enige om stråling fra mobiltelefoner er skadelige for helsa eller ikke.

Hvis du ikke tør å ta sjansen på å pådra deg stråleskader, kan kanskje et plagg eller to fra det norske selskapet Handy-Fashions være verdt en ekstra titt. .

Handy-Fashions spesialiserer seg på å lage klær som skal beskytte deg mot elektromagnetiske stråler, altså stråler som kommer fra blant annet mobiltelefoner og mikrobolgeovner.

Det ytre laget med stoff i Handy-Fashions' klær er dekket med et tynt lag sølv, som hindrer elektromagnetiske stråler å trenge gjennom klærne. Selskapet henviser også til forskningsresultater og tester av sine egne produkter på sidene sine.

- De fleste som kjøper våre produkter har allerede fått en skade. Omtrent en fjerdedel av kundene ønsker å ikke komme opp i en slik situasjon og bruker våre produkter som et forebyggende tiltak. Ellers eksporterer vi våre produkter til nesten alle deler i verden, som Europa, US og Kanada, Asia og Midtøsten, forteller daglig leder i Handy-Fashions, Walter Kraus, til Amobil.no.

Skyggelue og sølvvest
I Handy-Fashions nettbutikk finner vi etter sigende en "den perfekte kombinasjonen av dagens mote og meget effektiv beskyttelse mot mikrobølger fra mobiltelefoner", i følge selskapets nettsted.

Kolleksjonen inneholder blant annet skyggelue med øreklaffer. Når du snakker i mobiletelefonen, skal du ha klaffene mellom øret og telefonen. Slik skal du hindre at strålingen trenger inn i kroppen din. Skyggeluen koster 235 kroner, pluss porto.

Du kan også få kjøpt en sølvfarget vest, og et sølvfarget sjal eller skjerf i flere størrelser. Men skal du ha deg en vest eller et sjal av den lengste sorten, må du regne med å betale litt. Vesten koster nemlig 1680 kroner, mens du må ut med 1345 kroner for det lengste skjerfet. I tillegg må du betale porto for alle forsendelser.

Vil du sy dine egne klær mot mobilstråler, eller for eksempel lage sengetøy, selger Handy-Fashion også stoff i metervare, til den nette sum av nesten 800 kroner per meter.

(Kilder: Textually, Handy-Fashions)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen