Ta trådløse notater

Hvis du er en av dem som foretrekker Word-dokumenter fremfor håndskrevne notater når du leser til eksamen vil nok denne enheten kunne falle i smak. Mobile Notetaker fra Pegasusus gjør det nemlig til en smal sak å overføre forelesningsnotatene dine til datamaskinen hjemme.

Oppfinnelsen består av to deler; en mottaker med skjerm, som viser hva du skriver, samt en sender i form av en vanlig penn. Når man bruker pennen blir teksten overført direkte til mottakerenheten, som har kapasitet til å lagre opp til 50 sider i A4-format, noe som er mer enn de fleste produserer i løpet av en forelesning eller et møte.

Det har allerede eksistert lignende produkter på markedet en god stund, men disse krever at man bruker en spesiell type papir. Mobile Notetaker krever ikke dette, slik at man i teorien kan bruke et hvilket som helst flatt og jevnt underlag.

For å overføre notatene sine til datamaskinen bruker man en USB-kabel, samt den medfølgende programvaren. For å konvertere håndskriften sin til vanlig "PC-skrift" kan man for eksempel bruke den innebygde funksjonen for gjenkjenning av håndskrift i Microsoft Office. Det kreves imidlertid at man har en noenlunde leselig håndskrift for at denne funksjonen skal fungere problemfritt.

Man kan selvfølgelig bruke enheten til andre ting enn å overføre tekst. Hvis man for eksempel studerer et fag der man må tegne forskjellige konstruksjoner og tabeller, kan man nå enkelt få disse over på datamaskinen, der man kan sette dem inn i andre dokumenter.

Mobile Notepad er allerede på markedet, og kan bestilles fra nettstedet Gadgetshop.com. Prisen på enheten er £150, som tilsvarer omtrent 1800 norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen