Ta opp video på nøkkelknippet

Philips lanserte nylig et nytt videokamera med dimensjoner i samme klasse som en leppestift. Tar man den minimale størrelsen i betraktning er listen over spesifikasjoner temmelig imponerende.

Philips Key019 har blant annet en lagringskapasitet på 128 MB, noe som skulle romme hele 24 minutter med filmopptak i MPEG4-format, noe som burde være nok til å få med de aller fleste høydepunktene fra en kveld på byen.

På et mikrodisplay kan man se gjennom videoklippene man har tatt opp, slik at man straks kan finne ut om opptakene ble bra.. Når man er fornøyd kan man enkelt overføre videoklippene til en vanlig datamaskin via USB.

Hvis man vil ta bilder istedet for å filme, er heller ikke det noe problem. Oppløsningen på bildene er på hele 2 megapiksler, noe som tilsvarer mange av de digitale kameraene på markedet i dag. Det er dermed nok en gang bevist at det ikke er størrelsen som teller.

Prisen på denne mikroskopiske kraftpakken er oppgitt til å bli ca $250, noe som antakelig betyr en pris på rundt 2500 kroner hvis den noensinne kommer til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen