Ta opp supervideo med LG Viewty

LG har nemlig inngått en avtale med DivX som gjør den iPhone-lignende mobilen til den første som får DivX-sertifisering for å ta opp video i høy kvalitet med DivX-formatet. Telefonen skal ha blitt testet grundig av gjengen hos DivX for å sikre at den taklet kravene de stiller for å gi sertifisering.

Les også:

- LG lanserer Viewty i sølv
- Test: Videomobil i særklasse
- Sniktitt på LGs nye supermobil

Kan oppdateres

Mobilen vil kunne ta opp video med 120 bilder per sekund i en oppløsning på 640 x 480 punkter. Dette gjør det ifølge selskapene mulig å få den samme kvaliteten som forventes av et helt vanlig videokamera. Selskapene fremhever også fordelen ved at DivX er et format som brukes mange steder.

- LG Viewty-brukerne forventer innovasjon og kvalitet. Ved å legge til DivX-opptaksmuligheter vil det åpne seg opp en medieopplevelse som lar brukerne gjøre mer med filmene de tar. De kan dele dem online og spille den av på en rekke forskjellige enheter, sier Dr Skott Ahn hos LG i en pressemelding.

Nye telefoner skal komme med den nye muligheten preinstallert, mens eldre versjoner visstnok skal kunne få dette via en oppdatering av mobilens programvare.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen