Ta med filmene på tur

Eksterne harddisker er svært nyttige å ha. Du vet aldri når du kjapt trenger å overføre en gigabyte eller hundre. Det norske selskapet Hattelco prøver seg nå med en ny vri.

Liten disk mye plass
De lanserer nemlig en 2,5 tommer stor ekstern harddisk, Samstore HV260, med plass til 500GB. Dette er, ifølge selskapet selv, Europas første harddisk av denne lille størrelsen med plass til såpass mye data.

Harddisken er utvilsomt ment for i første rekke å lagre film, serier og annen type video. Den har nemlig innebygd mediasenter og fjernkontroll. Det betyr at du ganske enkelt skal kunne ta med deg harddisken og enkelt koble den opp til en TV eller projektor for vise frem dine videoer.- Dette produktet øker kundens fleksibilitet, både gjennom økt kapasitet og flerbruksmuligheter. Trenden vil være den samme som for øvrige lagringsmedier, et stadig lavere prispunkt gjør at kunden velger større kapasitet, og får mer fleksibilitet og bruksglede på kjøpet, sier Frank Jensen, markedssjef i Hattelco, ifølge pressemelding.

Kommer ny utgave med HDMI
Selskapet har selv produsert harddisken ved sitt anlegg i Arendal og denne utgaven koster 2150 kroner. Selskapet lover at det vil komme nye versjoner senere i år med HDMI-utgang slik at mediasenterfunksjonen blir ekstra brukervennlig.

Dagens utgave kobles til TV via USB eller vanlig komponentkabel.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen