Ta med deg Blu-ray-visningen overalt

Plextor har lansert en USB-drevet eksern BD-ROM-spiller. Enheten PX-B120U ble først introdusert på Computex i Taipei, Taiwan i juni, og skal nå være tilgjengelig i butikker i Europa.

PX-B120U er en ekstern Blu-ray-leser som lar brukerne vise HD-film på alle stasjonære eller bærbar PC-er med Blu-ray-støtte. Enheten leveres sammen med Cyberlink Power DVD, høykvalitets Blu-ray- og DVD-avspillingsprogramvare, som gir full Blu-ray-opplevelse i 3D, inkludert muligheten til å oppskalere standard video til HD- og 3D-lignende visuell kvalitet.

Stasjonen har firetrinnsmekanisme som ifølge en pressemelding skal gi jevn Blu-ray-avspilling og støtte for DVD+ /- R-, DVD +/-RW-, DVD +/- R DL-, DVD-RAM og CD-R-formatene. Stasjonen leser DVD-format med en hastighet på 8x og CD-er med 24x.

Dersom PX-B120U kobles til Plextors mediespiller Plexmedia (lanseres om kort tid), kan den også fungere som en set-top Blu-ray-spiller.

PX-B120U er omfattet av Plextors "Fast Warranty Service", som innebærer to års garanti på stedet i EU, Norge og Sveits (og 1 år innleveringsgaranti i andre land).

Enheten skal være tilgjengelig i Europa fra juli, og veiledende pris er 109 euro. Den er foreløpig ikke lagervare i norske butikker.

(Kilde: Plextor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen