Ta kontroll med fjernkontroll

Er du for lat til å ta telefonen opp av lomma når du skal bytte sang eller besvare anrop? Om du også eier en Nokia-telefon, bør iDNAs håndfrisett med fjernkontroll være midt i blinken for deg.

Mange mobiltelefoner kommer med håndfrisett, som du kan bruke til å høre på musikk og snakke i telefonen. De fleste av disse kommer dessverre kun med en enkel knapp, som du bruker til å starte og stoppe samtaler.

For deg som ønsker noe litt mer sofistikert, har iDNA laget et håndfrisett med en velutstyrt fjernkontroll som lar deg styre både musikk og samtaler uten at du trenger å kaste et blikk på telefonen.

Fjernkontrollen har en femveis styrepinne, som du bruker til å velge forrige sang, neste sang, spill, pause og stopp. Du bruker også styrepinnen til å justere volumet opp og ned. I tillegg har fjernkontrollen en egen knapp som du bruker for å starte og avslutte inkommende samtaler. Når noen ringer deg mens du hører på musikk, vil musikken automatisk pauses, for så å starte igjen når samtalen er avsluttet. Og sist, men ikke minst, en knapp som låser tastene på fjernkontrollen, slik at du ikke skifter sang eller stopper musikken med et uhell

Bruk egne hodetelefoner
En annen fordel med håndfrisettet er at det lar deg bruke de ørepluggene du vil. Det har nemlig en vanlig 3,5 millimeter utgang som kan brukes med de fleste øreplugger og hodetelefoner du får kjøpt i butikkene.

Du trenger selvsagt ingen ekstra batterier til fjernkontrollen, siden den får strøm fra mobiltelefonen din. Dessverre passer ikke iDNA Music Remote Handsfree til alle Nokia-telefoner. Håndfrisettet passer nemlig kun til visse Nokia-modeller; 6111, 6230i, 6270, 6280, 7360 og 7370.

Håndfrisettet med fjernkontroll koster i underkant av 500 kroner ($48 før moms og frakt). Vil du ikke ha med ørepluggene, koster håndfrisettet $45 før moms og frakt. En av butikkene du får kjøpt iDNA Music Remote Handsfree i, er Mobile Brando.

(Kilde: I4U, Mobile Whack, Mobile Brando, Oh Gizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen