Ta imot samtaler med tv-en

Nei, du skal få slippe å laste den 42 tommer store flatskjermen din på ryggen hver gang du skal ut en liten snartur. Den skal få fortsette å stå eller henge akkurat der den er, men bruksmulighetene skal utvides.

Det er nettstedet Mobile-review.com som konstaterer dette på grunnlag av en patentsøknad sendt inn av Sony Ericsson i forrige uke.

Søknaden skisserer et system som lar innkommende telefonsamtaler rutes til fjernsynsapparatet og besvares der, uten at du er i nærheten av mobilen din.

Det er ingen hemmelighet at mange av oss tilbringer mye tid foran tv-en, og dette har selvsagt Sony Ericsson tatt ad notam. Da er det kanskje hensiktsmessig å kunne snakke via tv-en, slik at du slipper å måtte dra deg opp av godstolen bare fordi du la igjen mobilen på kjøkkenet.

Alt dette er likevel bare spekulasjoner på dette tidspunktet. Noe som ikke nevnes av journalistene hos Mobile-review, men som er en nærliggende tanke når man ser skissen som ledsager artikkelen, er at patentet kan dreie seg om IP-telefoni som rutes fra hjemmenettverket til tv-en.

Den som lever får se - på tv.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen