Ta i bruk virtualisering nå! (del 1)

Alternativ tekst mangler

De fleste bransjeseminarer i IT-bransjen med respekt for seg selv tar opp virtualisering i en eller annen form. Dette gjelder enten man går til Microsoft, Novell, Red Hat og Oracle på softwaresiden eller AMD, IBM, Intel og EMC på hardware. Hva er grunnen til at alle er så utrolig gira på denne teknologien?

Grunnen er enkel: tekniske- og økonomiske fordeler. Du kan lese mye mer om fordelene med virtualisering i disse to artiklene:

Virtualisering betyr i praksis at man har et verktøy for å utnytte ressursene bedre i maskinvaren - eksempelvis kjøre flere operativsystemer samtidig på én maskin eller opprette en virtuell harddisk som består av 8 fysiske disker. Mulighetene er mange og denne artikkelen vil nevne noe av de samt trekke frem de verktøyene du kan bruke for å komme i gang.

Siden "alle" i IT-industrien etterhvert vil bli konfrontert med virtualisering, er det viktig for deg å komme i gang med dette så raskt som mulig, slik at du ikke blir hengende etter. Dette gjelder ikke bare sett fra et teknologisk nivå, men også sett fra et utelukkende økonomisk ståsted.

Det er bevist flere steder at virtualisering gir fordeler og det er tross alt en grunn til at samtlige av de store leverandørene preker denne teknologien på nærmest hvert eneste seminar eller konferanse.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen