Ta et bad med denne høyttaleren

Toshiba har nylig annonsert en ny, multifunksjonell trådløs og vanntett høyttaler ved navn TY-WSD9. Det trådløse systemet kjører på 2,4 GHz og høyttaleren er lagd for å kunne motta audio fra en lang rekke med lydavspillere – inkludert TV, DVD-spillere, MP3-spillere og smarttelefoner.

TY-WSD9 kommer med et unikt vanntett design (IPX4) som gjør at man for eksempel kan bruke høyttaleren utendørs mens det regner eller hvis man befinner seg i badekaret. TY-WSD9 har 2 x 1,2 watts høyttalere og forsynes av AAA- og AA-batterier.

Den trådløse høyttaleren har et virkeområde på 25 meter fra senderen. Den kommer i tillegg med en nyttig funksjon som tillater enveis stemmemodus der en person som er plassert i nærheten av senderen kan tilkalle en person som er i nærheten av mottakeren, altså høyttaleren.

Ta en titt på den japanskspråklige brosjyren til produktet her og se på de artige illustrasjonene mellom side 13 og 16.

Pris og tilgjengelighet

Selvfølgelig er det bare Japan som får tilgang til TY-WSD9 i første omgang. Den vil bli tilgjengelig der fra midten av mars til 13 000 yen, eller 160 norske kroner. Vi får håpe at produktet eller noe tilsvarende også vil bli tilgjengelig her på berget om ikke så altfor lenge.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilde: Akihabaranews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen