Ta bilder i de rette øyeblikkene

Ta bilder i de rette øyeblikkene

Ubertronix har laget en smart dings.

Striker Finder Elite plasseres i blitsskoen.
Striker Finder Elite plasseres i blitsskoen.
Å ta bilder av ballonger som sprekker er nærmest umulig uten en stor porsjon flaks, eller et godt hjelpemiddel.
Å ta bilder av ballonger som sprekker er nærmest umulig uten en stor porsjon flaks, eller et godt hjelpemiddel.

De fleste fotografer vet at timing er alfa og omega når man skal ta et skikkelig blinkskudd. Ofte er dette svært vanskelig, spesielt i situasjoner hvor ting beveger seg raskt, eller når det finnes variabler man ikke kan kontrollere. Enkelte ting er svært vanskelig å fotografere, som f. eks lynnedslag, ting som sprekker eller ting som knuses. Vanligvis må man ha høyhastighetskameraer eller raske blitser for å fryse slike øyeblikk på riktig tidspunkt, eller rett og slett ha skikkelig flaks.

Les også: TEST: Olympus SZ-20

Nå har imidlertid produsenten Ubertronix laget en artig sak som skal hjelpe frustrerte fotografer med å få fanget det perfekte bildet. Striker Finder Elite er en boks som plasseres i blitsskoen på kameraet, og som kobles til fjernutløseruttaket på siden av kameraet. Boksen har en sensor som kan stilles inn slik at den sender et signal til kameraet når noe skjer.

Les også: Nå får Olympuskameraene nytt objektiv

På denne måten kan boksen trigge kameraets lukker slik at man får tatt bilder akkurat på de riktige tidspunktene. Striker Finder Elite kan trigge kameraet basert på forskjellige impulser som lyd, bevegelse, laser eller timelapse, slik at du kan ta bilder av alt fra sprekkende ballonger til våpenkuler.

Les også: Fotovesker med stil

Ubertronix Striker Finder Elite passer til de aller fleste speilrefleksmodellene til Canon, Nikon, Sony, Olympus og Pentax. Boksen koster i overkant av 1800 norske kroner, så du bør være av typen som foretrekker slik fotografering før du investerer i en slik boks. Flere bilder og video finner du i kilden under:
www.photorumors.com

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen