Ta bedre bilder med Nokia Tube

Nokia 5800 Xpress Music, også kalt Nokia Tube, er en touch-mobil i mellomklassen som fikk gode skussmål i vår test i forkant av lanseringen på det norske markedet. På grunn av den relativt lave prisen har nok nettopp denne mobiltelefonen vært en introduksjon til trykkfølsomme mobilskjermer for mange – deriblant Morgan Freemans karakter Lucious Fox i Batman-filmen The Dark Knight.
Det har allerede kommet et par programvareoppdateringer til denne telefonen det siste året, og man skulle kanskje tro at den finske mobilprodusenten hadde sett seg ferdig med den. Den gang ei, for nå melder Mobil.nu at en ny oppdatering er klar for 5800 Xpress Music.
Med den nye programvaren skal visstnok bildekvaliteten på bildene du tar med 3,2-megapikselkameraet bli bedre. Videre har nettleseren fått en overhaling, slik at du nå starter i fullskjermmodus, samt at den støtter kinetisk scrolling. Quick-Office er dessuten oppdatert til versjon 4.2. I tillegg har Nokias Ovi-tjenester (som Ovi Store, Ovi Music, Ovi Sync og Ovi Contacts) blitt bedre integrert på telefonen.
Programvareoppdateringen har fått navnet v50.0.005. For å sjekke hvilken versjon du har på din mobil, kan du prøve å trykke følgende kode i displayet: *#0000# Oppdater din Nokia-telefon direkte på mobilen eller via Nokia Software Updater.
Mobilen.no har ikke hatt anledning til å teste denne oppdateringen. Skriv gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet under artikkelen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen