Ta backup med laderen

Det er lett å glemme å ta backup av kontakter og viktige kalenderoppføringer. De fleste husker det i de to-tre ukene etter at de har mistet viktige oppføringer og mobilnumre, men det går dessverre fort i glemmeboken for de aller fleste.

Nå kommer laderen som tar seg av backup for deg. Ifølge Mobil.se lanserer Q-Dog produktet Intellicharger på 3GSM-messen i Barcelona om en drøy uke.

Intellicharger tar automatisk backup av blant annet kalender, telefonbok, meldinger, bilder, musikk og spill hver eneste gang du lader mobilen.

Først til Sony Ericsson
Q-Pro som har laget Intellicharger er et svensk selskap, og den første prototypen har de laget til Sony Ericsson-mobiltelefoner. Ifølge Mobil.se vil de også komme med liknende løsninger for andre produsenter.

Laderen kobles til som normalt, og tar altså backup av det viktigste du har liggende på telefonen. Informasjonen lagres i laderen, slik at du har all informasjon tilgjengelig dersom du mister telefonen eller får slettet viktig informasjon.

Når du kobler til laderen får du en enkel meny opp på telefonens skjerm. Der kan du velge å synkronisere all informasjon, eller du kan velge å bare synkronisere den informasjonen du har mistet fra telefonen.

Du kan også velge mellom forskjellige telefoner, dersom du har ladet flere telefoner med samme lader.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen