Ta bilder på Instagram-vis

Ta bilder på Instagram-vis

Øyeblikkelig moro blir skikkelig kamera.

Instagram tok verden med storm i oktober 2010 da de lanserte sin iOS-applikasjon. Kombinasjonen av enkel måte å dele bilder på og muligheten for å legge på spennende filter gjorde app-en til et fenomen. I april tidligere i år ble Instagram endelig lansert for Android. Som om ikke det var nok så ble det også kjøpt opp av Facebook for en milliard dollar!

Les også: Snart kan du kjøpe kamera på IKEA

Nå har designerne i ADR Studio tatt det enda lenger. De har rett og slett laget et fullverdig kamera basert på hva applikasjonen gjør. Kameraet har fått navnet Socialmatic og blitt ustyrt med 16 GB lagringsplass, eget operativstystem (InstaOs) og innebygd WiFi for å nevne noe.

Selve konseptet med Instagram er å dele bilder og det må jo Socialmatic også gjøre. Måten de har løst det på er å gi fotografen mulighet til å dele bildene rett ut på Instagram og Facebook via kameraet. Instagram hentet sin inspirasjon fra de gode, gamle Polaroid-kameraene. Dette er noe Socialmatic viderefører. Om man vil så kan man faktisk skrive ut bildene direkte via kameraet.

Socialmatic er fortsatt på konseptstadiet, men dette kan virkelig bli noe for den allerede engasjerte Instagram-brukeren.

Kilde: Welcome Instagram Socialmatic Camera!

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen