T650i klar for salg

T650i skiller seg fra mengden ved at den har svært små taster, og at den er utstyrt med ripesikkert glass. Dette, kombinert med deksler i metall, skal gjøre at mobilen tåler å skramle rundt i lommene sammen med nøkler, mynt, lightere og hva du ellers måtte finne på å putte i lomma. 

Les også:
Lek med nye SE-mobiler
Fire nye fra Sony Ericsson 
Nytt kameraflaggskip fra Sony Ericsson?

T650i har et 3,2 megapiksler kamera, stereo blåtann og musikkspiller, og tastene kan lyse opp på en måte som matcher animasjonene på mobilskjermen. Skjermen skal være særlig lyssterk og egner seg for bruk i dagslys, 

Dyr
T650i vil koste mellom 4.000 og 4.500 kroner, og blir dermed en konkurrent til selskapets egen K810. I våre øyne ser T650 atskillig bedre ut, men den har fotolys i stedet for blitsen som gjør K810 så unik. T650i er en 3G-mobil, men den mangler HSDPA og Edge. 

I nettbutikkene nå
Andre Seielstad i Sony Ericsson bekrefter at telefonen straks er salgsklar. - Den kommer i butikkene i slutten av denne uka eller helt i begynnelsen av neste, sier han.

Flere nettbutikker opplyser at de allerede har telefonen på lager. På nettet koster den fra omlag 3.600 kroner uten abonnement.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen