T610 er årets mobiltelefon

I går kveld gjennomførte GSM Association (GSMA) sin årlige kåring av beste teknologiske nyvinninger på GSM-markedet og Sony Ericsson har nå all grunn til å feire, etter at den populære kameratelefonen T610 stakk av med den prestisjefylte prisen for beste mobiltelefon.

Dommerpanelet var enige i at Sony Ericssons T610 brukervennlighet kombinert med et bredt spekter av teknologi og bruksområder i stor grad har bidratt til at mange har tatt i bruk tjenester og funksjoner de ellers ikke ville hatt tilgang til. Telefonen ble omtalt som "modellen som har alt".

Jan Wäreby, som er visepresident i Sony Ericsson er både stolt og takknemlig for at T610 kapret prisen. Han sier videre at dette er en av mange bekreftelser på at selskapets er på riktig spor i utviklingen av produkter.

Kåringen var kveldens høydepunkt på 3GSM i Cannes i går, og var sponset av en rekke store selskap, blant annet Intel, Microsoft, Vodafone, Nortel, Nokia og Convergys. Av disse stakk Vodafone av med prisen for beste applikasjon/tjeneste for sitt Mobile Connect Card.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen