Diamond er en av de mest omtalte HTC-modellene. (Bilde: HTC)

Syv ting vi elsker ved Diamond

Denne artikkelen er basert på våre subjektive, personlige meninger, og er ikke ment som annet enn underholdning. Dersom du lurer på HTCs styrker og svakheter, bør du lese den fulle testen av telefonen.

HTC Touch Diamond er en av de mest oppsiktsvekkende mobilene som har blitt lansert i år. Til tross for at den ikke er perfekt, byr den på elementer vi liker svært, svært godt.

1: Utseendet

Hva man synes om utseendet på en telefon er i høyeste grad en subjektiv sak, men vi har vanskelig for å tro at noen kan mislike synet av Diamond.

Det er sjelden vi får hakeslepp når vi holder en telefon i hånden første gang, men Diamond oser tvers gjennom ekslusivitet og kvalitet. Både når det gjelder utforming og materialer.

2: Innpakningen

Selv om den ikke har noen betydning for telefonen i bruk, er det verdt å nevne esken Touch Diamond leveres i. Denne er nemlig mer forseggjort enn det alle meste du har sett tidligere.

Esken er formet som en elegant pyramide og utformet i glanset hardplast. Innpakningen gir deg enkelt og greit det lille ekstra når det kommer til følelsen av å ha et ekskusivt produkt mellom hendene.

God skjerm og lekre menyer.
God skjerm og lekre menyer.

3: Skjermen

Skjermen i Touch Diamond er intet annet enn rålekker. Med en oppløsning på på 640 x 480 bildepunkter fordelt på 2,8 tommer, blir bildet krystallklart. At den også greier seg finfint i sollys gjør ikke saken verre.

4: Touch Flo 3D

HTCs nye menysystem Touch Flo 3D er både flottere og mer brukervennlig enn det du finner i de fleste andre smarttelefoner. Og er skreddersydd for at du skal kunne bruke fingrene mest mulig, noe som ofte er langt mer praktisk enn å finne frem pekepennen.

I tillegg får animasjonene telefonen til å virke både kjapp og responsiv, til
tross for at den i realiteten kan være ganske treg.

5: Internettegenskapene

Diamond har ikke bare støtte for alle de forskjellige internettstandardene som finnes i mobilnettet, slik at du alltid oppnår høyest tilgjengelig hastighet. Den er også den første telefonen som bruker Operas nyeste mobilnettleser: Opera Mobile 9.5.

Nettleseren gir deg den beste surfeopplevelsen vi har opplevd på en mobiltelefon per i dag. Den høye oppløsningen på skjermen gjør også at nettsidene er behagelige å se på.

6: Musikkspilleren

Musikkspilleren i Diamond er morsommere å bruke enn de aller fleste alternativene på markedet i dag.

Du får et bra musikkbibliotek og gode sorteringsmuligheter, i tillegg til at det er særdeles enkelt å navigere seg gjennom musikken ved hjelp av fingeren.

Vi liker også at du får se albumbilder for musikken du har lastet inn på telefonen.

Tildels skyet oppholdsvær.
Tildels skyet oppholdsvær.

7: Værmeldingen

I Norge er vi opptatt av vær. Touch Diamond viser været. Det er en bra kombinasjon.

Værmeldingsprogrammet i telefonen kan vise temperatur og værforhold for flere steder samtidig, slik at du kan holde deg oppdatert på været hjemme mens du er på sydentur, og du kan også lett flekke frem femdagersvarselet dersom du vurderer en tur ut i villmarka.

Vil du lese mer om Touch Diamond?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen