Syng med i dusjen

Se for deg følgende situasjon: Mens du jogger hjemover fra treningsstudioet hører du på favortittlåtene dine på mp3-spilleren. Du er oppslukt av musikken, og klarer ikke å skru av iPod-en når du kommer hjem. Siden du er god og svett stinker du til huset og godstolen, noe din bedre halvdel ikke setter spesielt stor pris på.

Dette problemet er nå historie, takket være MP3 Shower Radio fra Comfort House. Denne iPod-holderen har innebygde høyttalere, radio og speil. Siden holderen skal brukes på badet, er iPod-en beskyttet mot vann og fukt når den er montert.

Det innebygde speilet er doggfritt, slik at du slipper å gnikke frem speilbildet ditt hvert tiende sekund. Det har også innebyggde LED-lys, slik at du med stor presisjon kan legge på sminke, barbere haken, eller begge deler, mens du hører på din siste hit-samling. Om du bruker såpass lang tid på badet at du går lei all musikken på iPod-en, kan du skru på radioen og nyte FM-radio eller god gammeldags AM-radio.

Faren for elektrisk støt er overhengende i våtrom som badet, så da er det godt vite at produsenten har kuttet ledningen og heller satset på batterier. Settet kan monteres på veggen om du ønsker det. Dermed er det bare å skru opp musikken, og synge med i dusjen.

Om du har tro på MP3 Shower Radio, finner du den i nettbutikken Comforthouse.com til den nette sum av 195 kroner ($29,95) uten frakt. Vi kan for øvrig også nevne at produsenten selv har såpass stor tro på produktet sitt at de har gitt hele 30 dagers garanti.

Om du er ute etter annet nyttig iPod-tilbehør, kan du vurdere iPod-truse, iPod-slips eller iPod-sexleketøy for å nevne noe. Mer nyttig tilbehør finner du i saken "Det iPod ikke trenger".

(Kilder: Comforthouse.com, Mobilemag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen