SyncMaster med automatikk

Samsung har sluppet to nye skjermer som hovedsakelig rettes mot bedriftsmarkedet. Begge nykommerne er likt spesifisert helt ned til strømforbruket – bare panelstørrelsen er forskjellig.

Skjermene har 5 ms responstid og en kontrast på 1000:1. Oppløsningen er på 1280x1024, og den horisontale innsynsvinkelen er på 170 grader. Skjermene har både VGA- og DVI-tilkobling, samt Samsungs proprietære Magic-teknologier; MagicBrightII, MagicColor og MagicTune.

MagicBrightII og MagicColor stiller inn kontrast og fargenivå automatisk, eller etter ulike profiler som for eksempel tekst, spill og film, mens MagicTune er et pekerstyrt brukergrensesnitt for å finjustere skjerminnstillingene.

Skjermene leveres også med en fot som er justerbar i alle retninger. Rammen er gjort så smal som mulig, slik at det skal fungere godt å benytte modellene i flerskjermsoppsett. Imdlertid mangler skjermene pivot-mulighet.

Det meldes om at skjermene skal være leveringsklare i slutten av juli. SyncMaster 740BX og 940BX kommer til å ha en veiledende pris på rundt henholdsvis 1600,- og 2000,-.

Sjekk ut vår lanseringsguide for en oversikt over nye skjermer på markedet.

(Kilder: Samsung, Dailytech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen