Symantec med ny sikkerhetsløsning

Programvaren har fått kodenavn Genesis, og skal være et enkelt program som tilbyr sikkerhet, optimering og sikkerhetskopiering i en pakke. Genesis vil leveres som en abonneneringstjeneste, men prisen er enda ikke avgjort. Programmet vil bli kunngjort neste uke, og planen er at det skal være klart mot slutten av september.

- Genesis er ikke en pakke med verktøy, men et enkelt integrert program som blir levert til brukerne som en tjeneste, sa Tom Powledge i Symantec til CNet News.com. Tjenesten skal gi beskyttelse mot virus, spam, spyware, phishing og angrep via nettet. Programmet vil også støtte backup, både til nettet og lokale medier, og vil kunne optimere datamaskinens innstillinger.

Symantec er ikke redde for å konkurrere direkte med Microsoft, som har en lignende løsning i Windows OneCare. OneCare er enda ikke ferdig, men er tilgjengelig i en betaversjon. Symantec vil benytte seg av teknologien som finnes i dag i Norton Internet Security og Norton SystemWorks. De vil også integrere antiphishingteknologi fra Whole Security, som Symantec kjøpte i september.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen