Symantec med antivirus for Palm

  • Endret
Symantec AntiVirus for Handhelds Symantec lanserte denne uken et nytt antivirusprogram som er beregnet for håndholdte datamaskiner. Symantec AntiVirus for Handhelds skal beskytte mot forskjellige typer angrep som virus og ormer.

Håndholdte maskiner er gjerne en stor sikkerhets risiko da de ofte er ubeskyttede, samtidig som de har full tilgang til andre maskiner. I dag kommer det sjelden angrep denne vegen, men Symantec venter en endring på dette i tiden fremover.

Om programmet
Programmet vil komme i disse variantene. En versjon rettet mot privatpersoner Symantec AntiVirus for Handhelds. Samt to versjoner tilpasset bedrifter; Symantec AntiVirus for Handhelds - Corporate Edition og Symantec AntiVirus for Handhelds - Corporate Edition with Event and Configuration Manager.

Programmet vil først installeres på datamaskinen før det overføres ved synkronisering. Som vanlig vil programmet vil skanne for virus når brukeren ønsker det, eller ved autoskanning. Oppdateringer vil foregå på samme måte, først via PC for senere å synkroniseres over.

Prisen
For privatpersoner vil prisen det første året ligge på 39,95 dollar i USA og 19,95 dollar for oppdateringer videre. Hva det vil koste for bedrifter er avhengig av antall lisenser som kjøpes. Mer om priser her.

Pressemelding fra Symantec >>

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen