Symantec-in-a-box klar for lansering

Serverne vil bli solgt som Gateway Security 5400 og inneholder vel stort sett det meste man trenger for å sikre nettverket. Den første versjonen av et slikt produkt ble lansert i februar i år. En av de merkbare forskjellene er bl.a. det web-baserte administrasjonsgrensesnittet.

Ved å "bundle" alle produktene sammen er poenget å spare kostander og gi et godt tilbud til kundene. Prisen vil allikevel bli betydelig og varierer fra 4000- til 51 000 amerikanske dollar. Inkludert er også ett års oppdateringer.

Ifølge talsmenn for Symantec er det de blandede angrepene man har grunn til å være redd for, eksempelvis virus som sender seg selv via e-post, men også spres gjennom sikkerhetshull i operativsystemet. Itillegg kan det også være moduler i viruset som åpner bakdører slik at angripere lettere kan komme seg inn på systemet.

Den nye 5400-serien vil bli basert på fem ulike servere med enten Pentium 4 eller Xeon prosessor der antallet Ethernet-porter også varierer. Innmaten blir montert i enten 1U eller 2U rack-montérbart serverkabinett.

 

(Kilder: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen