Syltynt fra Motorola

Mens vi venter på Motorolas modell SLVR, som skal lanseres innen året er omme, kan vi glede oss over Motorolas angivelige nye fremstøt på designfronten.

På flere nettsteder florerer nå ryktene om en ny Motorola-modell i RAZR-stil. Modellen, som isåfall blir den neste i rekken etter SLVR, skal ha fått navnet SCLPL eller 'Scalpel', og skal være den tynneste mobiltelefonen verden har sett noen sinne.

'Scalpel' skal ha en tykkelse på bare en kvart tomme, noe som vil si 6,4 millimeter. Dette vil si at den er nesten halvparten så tynn som selskapets designsuksess RAZR.

260 kroner
Den angivelige prisen for 'Scalpel' er også ganske oppsiktsvekkende. I følge nettstedet Chicago Business, skal telefonen selges for $40, eller drøye 260 kroner.

Til sammenlikning kostet Motorolas RAZR-modell over 4500 kroner da den først kom i salg.

Den kommende telefonen er i følge analytikerne ment for å kutte strupen på Nokias melkeku, nemlig candybar-modellene i lav- og middelprisklassen.

Om ryktene viser seg å være sanne, bør det få Nokia til å kikke seg over skulderen enda litt oftere enn før. Et slikt markedsstunt viser i såfall ganske tydelig at Motorola ikke har tenkt å nøye seg med sin nåværende markedsandel på 17 prosent.

Selv om det foreløpig ikke foreligger noen tekniske spesifikasjoner, er det begrenset hva vi kan regne med å finne under dekselet til en mobiltelefon som ikke koster mer enn 260 kroner.

'Scalpel'-modellen skal ifølge ryktene lanseres i alle verdensdeler i løpet av 2006.

(Kilde: Chicago Business, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen