Syltynt fra JVC

Nå begynner det å bli en stund siden TV-apparatene bygde fra veggen og godt ut i stua, men allikevel blir flatskjermene stadig tynnere. Med den nye bakgrunnsbelysningsteknologien LED har LCD-skjermene virkelig begynt å krympe betraktelig.

JVC henger seg på utviklingen av tynne skjermer, og kommer forhåpentligvis i løpet av november med en ny 32-tommers LED-skjerm. Modellen med typebetegnelse LT-32WX50 får en tykkelse på under seks millimeter om man ikke regner med høytalerne.

Spesifikasjoner
Den nye syltynne modellen får selvfølgelig Full HD, 1920 x 1080 punkter, og en responstid på 5,5 millisekunder. I de tekniske spesifikasjonene er den dynamiske kontrasten 80 000:1, og panelet har 100 Hz.

Apparatet er som nevnt under seks millimeter og har ikke tunerdel. Men skjermen har flere tilkoblinger, deriblant to HDMI-kontakter, PC- og komponentinngang. Utenom dette er det også USB og SD-kortleser.

Teknofil har vært i kontakt med JVC og modellen er ventet å komme i november. Det er foreløpig ikke fastsatt noen pris på skjermen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen